ALBANIAN BIKERS FEST

Bashkia e Shijakut ka mbeshtetur aktivitetin e Albanian Bikers qe u zhvillua dhe ne Shijak. Ndonese nuk eshte tradite ne qytetin tone, ky aktivitet qe u zhvillua per here te pare me mbeshtetjen e Bashkise, ishte nje risi per qytetin tone. I gjithe qyteti u angazhua dhe festoi gjate oreve te mbremjes. Kete aktivitet ne e cilesojme sot si risi dhe arritje, ndaj dhe Albanian Bikers me falenderuan per mikpritjen dhe mbeshtetjen ndaj tyre.

ALBANIAN BIKERS FEST

Ne aktivitetet qe jane zhvilluar gjate dites se sotme ne qytetin e Shijakut, Bashkia ka mbeshtetur organizimin dhe pjesemarrjen e motorristeve. Ndaj dhe ju ftojme te merrni pjese gjate mbremjes ne aktivitetet qe jane publikuar dhe me pare. 
Kjo eshte nje dite ndryshe ne perditshmerine e Shijakut.

HAPESIRA E GJELBER E QYTETIT KERKON MIREMBAJTJE TE POSACME

Perkujdesja ndaj ketyre hapsirave dhe pemeve i shton qytetit tone ngjyra dhe gjalleri. Kjo e diele nuk ishte pushim per ne, por me punet tona te organizuara mire po mundohemi ti japim jete Shijakut. 🌿🍀🌳

ME SHUME PUNE NGA SA KEMI PREMTUAR

Premtimet e mbajtura ishin te parat, pastaj njohja nga afer me problematikat kryesore te qytetit e rriti ritmin e punes sone. Problemet e banoreve jane ne 7 dite te javes, aq punojme dhe ne!
Brenda mundesive tona, dhe duke u perpjekur te mbyllim cdo problem te zones sone, punonjesit e Bashkise jane aty ku ka per tu rregulluar.
Sherbimet e Bashkise se Shijakut kane vertetuar se me deshiren per te punuar dhe menaxhimin e duhur, ne 3 vite mund te behet ajo qe su be ne 25 vite para nesh!