ALBANIAN BIKERS FEST

Bashkia e Shijakut ka mbeshtetur aktivitetin e Albanian Bikers qe u zhvillua dhe ne Shijak. Ndonese nuk eshte tradite ne qytetin tone, ky aktivitet qe u zhvillua per here te pare me mbeshtetjen e Bashkise, ishte nje risi per qytetin tone. I gjithe qyteti u angazhua dhe festoi gjate oreve te mbremjes. Kete aktivitet ne e cilesojme sot si risi dhe arritje, ndaj dhe Albanian Bikers me falenderuan per mikpritjen dhe mbeshtetjen ndaj tyre.

ALBANIAN BIKERS FEST

Ne aktivitetet qe jane zhvilluar gjate dites se sotme ne qytetin e Shijakut, Bashkia ka mbeshtetur organizimin dhe pjesemarrjen e motorristeve. Ndaj dhe ju ftojme te merrni pjese gjate mbremjes ne aktivitetet qe jane publikuar dhe me pare. 
Kjo eshte nje dite ndryshe ne perditshmerine e Shijakut.