ME SHUME PUNE NGA SA KEMI PREMTUAR

Premtimet e mbajtura ishin te parat, pastaj njohja nga afer me problematikat kryesore te qytetit e rriti ritmin e punes sone. Problemet e banoreve jane ne 7 dite te javes, aq punojme dhe ne!
Brenda mundesive tona, dhe duke u perpjekur te mbyllim cdo problem te zones sone, punonjesit e Bashkise jane aty ku ka per tu rregulluar.
Sherbimet e Bashkise se Shijakut kane vertetuar se me deshiren per te punuar dhe menaxhimin e duhur, ne 3 vite mund te behet ajo qe su be ne 25 vite para nesh!

PASTRIMI I QYTETIT

Posted by Ardian Kokomani on Friday, July 27, 2018

PASTRIMI I QYTETIT

Pastrimi i qyetit nga ndertesat e vjetra dhe te padobishme vijon!
Premtimi i dhene per kthimin e zonave publike qytetareve, po mbahet! Ne po punojme cdo dite dhe kete e faktojme me prova te verteta, qe fjalet e thena i kemi kthyer ne pune te realizuara!
Per nje qytet te gjalle dhe te paster. Per nje qytet qe merr fryme lirisht. Per nje qytet qe i takon qytetareve. Ne 3 vite eshte bere me shume se ne 28 vite! Shume me shume eshte per tu bere dhe shume me shume do bejme, te gjithe se bashku me qytetaret! Shtepia jone e perbashket po mirembahet dhe ndertohet nga njerez me vullnetin per te punuar!