Njoftim per Web-ToRs stafi

Bashkia Shijak, në partneritet me Shoqatën “Ndihmoni Jetën” dhe Fondacionin Down Syndrome Albania dhe me mbështetjen financiare nga Bashkimi Evropian, ka filluar implementimin e Projektit “Shërbime Sociale të Integruara për Gjithëpërfshirjen e fëmijëve dhe të rinjve me aftësi të kufizuara në Bashkinë Shijak”, i cili implementohet në Bashkinë Shijak.

1 vit post-tërmet

26 Nëntori i 2019 ishte dita kur dridhjet e tokës ndryshuan jetët tona.Përballë kësaj sfide natyrore të gjithë u treguam të fortë dhe të durueshëm.Bashkë kemi përballuar çdo vështirësi, si një familje e madhe!