Komisioni i Mandateve (i konfirmuar)

 • Artjon Keçi       –     Kryetar
 • Vjola Cyrbja     –     Sekretar
 • Kadri Metaliu  –     Anëtar

 

Komisioni i Financës, Buxhetit dhe Taksave-Tarifave

 • Alma Shahini    –    Kryetar
 • Artjon Keçi        –    Sekretar
 • Ilmi Gjeçi           –    Anëtar

 

Komisioni i Kulturës, Arsimit, Sporteve, Shëndetësisë dhe Komuniteteve Fetare

 • Gëzim Sinjari    –    Kryetar
 • Silva Guri           –   Sekretar
 • Selim Norja        –  Anëtar

 

Komisioni i Strehimit, Shërbimit Publik, Mbrojtjes Civile dhe Sigurisë Publike

 • Suzana Domi     –    Kryetar
 • Igli Bardhi          –    Sekretar
 • Vjola Cyrbja       –    Anëtar

 

Komisioni i Pronave Publike, Transportit dhe Trafikut Rrugor

 • Mikel Keçi            –    Kryetar
 • Mentor Kllari       –    Sekretar
 • Muhamed Mica   –    Anëtar

 

Komisioni i Zhvillimit Urban, Përdorimit të Tokës dhe Mjedisit

 • Hamdi Smoqi      –  Kryetar
 • Ilmi Gjeçi             –   Sekretar
 • Sabina Cipi          –   Anëtar

 

Komisioni për Barazinë Gjinore dhe Përfshirjen Sociale

 • Ledia Bulku        –    Kryetar
 • Xhesika Koka     –    Sekretar
 • Kadri Metaliu     –   Anëtar

 

Komisioni i Auditit dhe Kontrollit Financiar

 • Silva Guri             –  Kryetar
 • Alma Shahini      –   Sekretar
 • Gëzim Sinjari      –  Anëtar

 

 

Shkarko ne PDF vendimin e Keshillit Bashkiak Nr 19, Dt 20/09/2019 “PER NGRITJEN E KOMISIONEVE TE PERHERSHME TE KESHILLIT BASHKIAK SHIJAK

 

Komisionet e Keshillit Bashkiak te ndryshuar – (kliko per dokumentin)