ALBANIAN BIKERS FEST

Bashkia e Shijakut ka mbeshtetur aktivitetin e Albanian Bikers qe u zhvillua dhe ne Shijak. Ndonese nuk eshte tradite ne qytetin tone, ky aktivitet qe u zhvillua per here te pare me mbeshtetjen e Bashkise, ishte nje risi per qytetin tone. I gjithe qyteti u angazhua dhe festoi gjate oreve te mbremjes. Kete aktivitet ne e cilesojme sot si risi dhe arritje, ndaj dhe Albanian Bikers me falenderuan per mikpritjen dhe mbeshtetjen ndaj tyre.


ALBANIAN BIKERS FEST

Ne aktivitetet qe jane zhvilluar gjate dites se sotme ne qytetin e Shijakut, Bashkia ka mbeshtetur organizimin dhe pjesemarrjen e motorristeve. Ndaj dhe ju ftojme te merrni pjese gjate mbremjes ne aktivitetet qe jane publikuar dhe me pare. 
Kjo eshte nje dite ndryshe ne perditshmerine e Shijakut.


Bashkia Shijak ne Bashkepunim me Grupimin e Motorrave Albanian Bikers Organizon per here Te Pare Dt 18 Gusht 2018 Ne Qytetin e Shijakut ” Paraden e Motorristave ” Ne Kete Aktivitet marrin pjese Shoqata Motorristesh Nga :  Shqiperia – Kosova – Mal I zi – Maqedoni – Itali – France – Gjermani – Suedi – USA

Aktiviteti fillon 10:00 – Ardhja e Nje pjese Te Motorristeve Nga Bari ne portin e Durresit. 11:00 – Parade ne Qytetin e Shijakut 12:00 – Intinerari Qender Shijak – 4 Rruget – Rreth – Pjeze- Ardhishte – Gjepalaj – Shahinaj. Akomodimi per Dreke ne Nje Nga Restorantet e zones sone. 17 : 00 – 18 : 30 – Pritja dhe akomodimi i miqve me Motorra ne qender te qytetit. 18 : 30 – Parada nis Nga Qendra Shijak – Shilore – Maminas – Koxhas – Sukth – Sallmone – 4 Rruget – Shijak.

Foto Grupi Te Sheshi 28 Nentori Ora 19:00 – Koncerti do Te mbahet live I ftuar eshte Grupi NA ” Ansambli Shijaku ” Shoqeruar Edhe me Dj Nuk do mungoje Tradita e Motorristave Zgara dhe Birra.

Ju Mirpresim 🇦🇱🇦🇱 🍻🍻

Bashkia Shijak ne Bashkepunim me Grupimin e Motorrave Albanian Bikers Organizon per here Te Pare Dt 18 Gusht 2018Ne Qytetin e Shijakut" Paraden e Motorristave "Ne Kete Aktivitet marrin pjese Shoqata Motorristesh Nga :- Shqiperia – Kosova- Mal I zi – Maqedoni- Itali – France – Gjermani- Suedi – USAAktiviteti fillon 10:00 – Ardhja e Nje pjese Te Motorristeve Nga Bari ne portin e Durresit. 11:00 – Parade ne Qytetin e Shijakut 12:00 – IntinerariQender Shijak – 4 Rruget – Rreth – Pjeze- Ardhishte – Gjepalaj – Shahinaj.Akomodimi per Dreke ne Nje Nga Restorantet e zones sone.17 : 00 – 18 : 30 – Pritja dhe akomodimi i miqve me Motorra ne qender te qytetit.18 : 30 – Parada nis Nga Qendra Shijak – Shilore – Maminas – Koxhas – Sukth – Sallmone – 4 Rruget – Shijak.Foto Grupi Te Sheshi 28 Nentori Ora 19:00 – Koncerti do Te mbahet liveI ftuar eshte Grupi NA" Ansambli Shijaku "Shoqeruar Edhe me DjNuk do mungoje Tradita e MotorristaveZgara dhe Birra. Ju Mirpresim 🇦🇱🇦🇱 🍻🍻

Posted by Ardian Kokomani on Friday, August 17, 2018