NJOFTIM

Ju njoftojme se diten e hene  me date 21.12.2020 ora 17:00 tek salla e mbledhjeve  ( Njesia Administrative Xhafzotaj kati i trete), zhvillohet mbledhja e Keshillit Bashkiak per muajin dhjetor 2020 me rend dite:

 

1-“TE TJERA”.

 

2-“PËR  DHËNIEN  E NDIHMËS EKONOMIKE  NË LIDHJE ME FONDIN E    VEÇANTË  PËR PERIUDHËN 1-30 NENTOR 2020”.

PERGJ.SEK.NDIHMES EKONOMIKE:ATALANTA BALLIU

 

3-PËR DHËNIEN E NDIHMËS EKONOMIKE NË LIDHJE ME FONDIN 6% PËR PERIUDHËN 1-30 NENTOR  2020

PERGJ.SEK.NDIHMES EKONOMIKE:ATALANTA BALLIU

 

4-“MBI MIRATIMIN E LISTES (PROGRESIVE) TE FAMILJAREVE PER PERFITIMIN SIPAS PROGRAMIT TE GRANTEVE TE RINDERTIMIT DHE PROJEKTET MODEL.”

DREJTORI I URBANISTIKES:JONIDA GOGA

 

5-“PER MIRATIMIN E SEGMENTIT RRUGOR NE NJESINE ADMINISTRATIVE GJEPALAJ,BASHKIA SHIJAK”.

DREJTORI I URBANISTIKES:JONIDA GOGA