Kemi dezinfektuar hapësirat publike në Shijak dhe Njësitë Administrative.
Kjo do të bëhet vazhdimisht për të mbrojtur shëndetin tuaj.

Masat që ka marrë Bashkia për dezinfektimin dhe pastrimin e vazhdueshëm janë pjesë e luftës parandaluese të përhapjes së koronavirusit.

Ju lutem bëni dhe ju pjesën tuaj.
🔸️ QËNDRONI NË SHTËPI
🔸 ️RUANI DISTANCIMIN SOCIAL
🔸️ ZBATONI RREGULLAT E HIGJENËS.

#SëBashkuDoJaDalim