Bashkia e Shijakut ka mbeshtetur aktivitetin e Albanian Bikers qe u zhvillua dhe ne Shijak. Ndonese nuk eshte tradite ne qytetin tone, ky aktivitet qe u zhvillua per here te pare me mbeshtetjen e Bashkise, ishte nje risi per qytetin tone. I gjithe qyteti u angazhua dhe festoi gjate oreve te mbremjes. Kete aktivitet ne e cilesojme sot si risi dhe arritje, ndaj dhe Albanian Bikers me falenderuan per mikpritjen dhe mbeshtetjen ndaj tyre.