Ne aktivitetet qe jane zhvilluar gjate dites se sotme ne qytetin e Shijakut, Bashkia ka mbeshtetur organizimin dhe pjesemarrjen e motorristeve. Ndaj dhe ju ftojme te merrni pjese gjate mbremjes ne aktivitetet qe jane publikuar dhe me pare. 
Kjo eshte nje dite ndryshe ne perditshmerine e Shijakut.