Perkujdesja ndaj ketyre hapsirave dhe pemeve i shton qytetit tone ngjyra dhe gjalleri. Kjo e diele nuk ishte pushim per ne, por me punet tona te organizuara mire po mundohemi ti japim jete Shijakut. 🌿🍀🌳