Premtimet e mbajtura ishin te parat, pastaj njohja nga afer me problematikat kryesore te qytetit e rriti ritmin e punes sone. Problemet e banoreve jane ne 7 dite te javes, aq punojme dhe ne!
Brenda mundesive tona, dhe duke u perpjekur te mbyllim cdo problem te zones sone, punonjesit e Bashkise jane aty ku ka per tu rregulluar.
Sherbimet e Bashkise se Shijakut kane vertetuar se me deshiren per te punuar dhe menaxhimin e duhur, ne 3 vite mund te behet ajo qe su be ne 25 vite para nesh!