Furnizimi me uje tashme per fshatin e Metalles dhe Bodinotit, eshte nje pune e duartrokitur nga banoret e zones. Ky investim i domosdoshem, ne bashkepunim edhe me UKD, per ne eshte detyre dhe per banoret eshte e drejte e tyre. Ne kete raport te drejte ne jemi te kenaqur qe puna jone perkthehet ne interes publik. Duke ju theksuar dhe nje here, qe fjalet tone me premtime elektorale sot jane te gdhendura ne pune dhe vetem pune!