Në zbatim të Aktit Administrativ të Qeverisë i datës 15/03/2020 si dhe Rregullores së Funksionimit dhe Organizimit të Këshillit Bashkiak Shijak, mbi masat parandaluese të përhapjes së virusit COVID 19, Këshilli Bashkiak më anë të mjeteve on line të komunkimit, mori vendim në ndihmë të komunitetit sipas shkresës më poshtë:

Nuovo documento 2020-03-24 12.58.00
EMER MBIEMER NR.CEL EMAIL
ALKIDA SHAHINI 0692788705 shahinimarius@gmail.com
MUHAMED MICA 0672028578 eniajdi@gmail.com
ARTJON KECI 0695396933 artjonkeci@yahoo.com
MIKEL KECI 0696972765 mikel.keci1@outlook.com
GEZIM SINJARI 0693994552  
MENTOR KLLARI 0672046540 mentor.kllari@gllavica.com
ALMA SHAHINI 0692072352 alma.shahini@yahoo.com
TAULAND XHERAJ 0672016369 lxheraj@yahoo.it
VJOLA CYRBJA 0693888767 cyrbja.viola@yahoo.com
MENTOR JAMAKU 0699544704  
SILVA GURI 0674228301 silvaguri@hotmail.com
IGLI BARDHI 0697078328 Iglibardhi2017@gmail.com
ORNELA KLLARI 0693069965 ornelaok87@hotmail.com
KADRI METALIU 0694066729 adi_sporting@hotmail.com
SUZANA DOMI 0697503476 Suzanadomi1@gmail.com
HAMDI SMOQI 0682429307 hsmoqi@gmail.com
SABINA CIPI 0696657348 sabinacipi@yahoo.com
ILMI GJECI 0692207912 igjeci@yahoo.com
XHESIKA KOKA 0696892101 xhesika.koka@gmail.com
SELIM NORJA 0692173887 hardhishte9vj@yahoo.com