Pastrimi i qyetit nga ndertesat e vjetra dhe te padobishme vijon!
Premtimi i dhene per kthimin e zonave publike qytetareve, po mbahet! Ne po punojme cdo dite dhe kete e faktojme me prova te verteta, qe fjalet e thena i kemi kthyer ne pune te realizuara!
Per nje qytet te gjalle dhe te paster. Per nje qytet qe merr fryme lirisht. Per nje qytet qe i takon qytetareve. Ne 3 vite eshte bere me shume se ne 28 vite! Shume me shume eshte per tu bere dhe shume me shume do bejme, te gjithe se bashku me qytetaret! Shtepia jone e perbashket po mirembahet dhe ndertohet nga njerez me vullnetin per te punuar!