Punojmë intensivisht gjatë vapës së verës që mos të përmbytemi në dimër!
Gjatë këtij mandati, si asnjëherë më parë në Bashkinë e Shijakut , krijimi dhe mirëmbajtja e kanaleve kulluese dhe vaditëse, ka qenë dhe është në fokusin tonë të përditshëm. Nga njëra anë duke I dhënë një dorë bujqësisë dhe fermerëve, nga ana tjetër duke investuar për t’I bërë ballë rreshjeve dhe përmbytjeve gjatë dimrit.
Punët intensive të Bashkisë sonë kanë për qëllim përmirësimin e kushteve publike, për t’I ardhur në ndihmë banorëve dhe për t’I ofruar shërbimet që meritojnë.
Me premtimin se kjo që është bërë, është shumë pak me atë që do të bëhet, Bashkia jonë po punon cdo ditë!