Kjo dite po mbyllet me fillimin e punimeve per mirembajtjen e prones publike.
Unaza e vogel i takon banoreve!
Ne mes te qytetit tone, kjo ndertese e vjeter dhe e amortizuar vegjetonte duke i detyruar femijet e lagjes te luanin ne asfalt. Sot Bashkia po i afron sherbimet baze te nevojshme te cilat po zhvillohen per here te pare ne zonen e Shijakut. Dhe neser Bashkia premton me shume, premton se e ardhmja i takon femijeve te lumtur qe rriten shendetshem ne parqet e qytetit!