Shijaku yne i cili pershkohet nga Lumi Erzen, rendon hijshem ne relievin e tij kodrinor dhe fushor. Me mirembajtjen e perditshme te Bashkise dhe me premtimet e mbajtura per cdo projekt qe kemi publikuar, qyteti yne i vogel por i madh per ne, ka nje pamje te bukur ne ditet me shi, ne ditet me diell dhe ne perendime.