Për herë të parë në qytetin e Shijakut u zhvillua aktiviteti Boxing & Kickboxing & Show. Kjo do të pasohet nga shumë evente të tjera gjatë stinës së verës, për t’i dhënë mundësinë qytetarëve të Shijakut të kenë sa më shumë hapësira argëtimi përmes jetës kulturore mundësuar nga Bashkia Shijak.

 

Fotot nga atmosfera festive e krijuar gjatë pasdites se dates 19 Maj në Shijak jane publikur ne Facebook-un zyrtrat te Bashkise Shijak. Sheshi në qendër te Qytetit u mbush plot nga banorët që panë live ndeshjet e Boxing & Kickboxing. I pranishme ne kete aktivitet te veçante ishte dhe kryetari i Bashkise Shijak, Z. Elton Arbana