Sot ndamë ndihmat ekonomike për familjet në nevojë, DYFISHIN e shumës që merrnin më parë.
Një premtim i mbajtur i Kryeministrit dhe Qeverisë shqiptare për t’i qëndruar pranë nevojave të njerëzve.

Bashkia Shijak vazhdoi dhe sot me DEZINFEKTIMIN e:

🔶️ Institucioneve publike
🔶️ Rrugëve të qytetit
🔶️ Lagjeve

Gjithashtu po përgatitemi për sezonin e ri të vaditjeve në Njësinë Administrative Gjepalaj, ndërkohë edhe stafi i Mirëmbajtjes po vazhdon intensivisht pastrimin e qytetit dhe Njësive nga mbetjet urbane.