Diten e djeshme kryetari i Bashkise se Shijakut kishte nje lidhe te drejteperdrejte me Skype me emisionin 7pa5, ku u diskutua gjendja e krijuar nga COVID-19, por gjithashtu duke folur edhe per procesin e rindertimit i cili ka filluar ne qytetin e Shijakut dhe se shpejti do te ndertohen pallate dhe shkolla te reja.