Stafi i Bashkisë Shijak dhe vullnetarë të përfshirë në aksionin humanitar vazhduan dhe sot me shpërndarjen e ndihmave për pensionistët e vetmuar dhe invalidët.

Nuk do ndalim punën tonë në asnjë moment për këto njerëz, sepse ata kanë nevojë të mos ndjehen vetëm në këtë luftë kundër koronavirusit.

#SëBashkuDoIaDalim