cover 17022298_1478126152220099_760395845161089780_n 14463216_1276886499010733_4228940984204480427_n 13319966_1181536805212370_7513095977501890617_n 13310419_1181420945223956_1045170721448604039_n 14333635_1273194642713252_7804993950532799541_n 14237532_1254611557904894_9019484782420255507_n 13344694_1184232788276105_7937395459113984365_n 17190570_1482253078474073_1938379248815815013_n

Town Cinema to Screen Indie Movies for the Whole Summer

An independent film is a film production resulting in a feature film that is produced mostly or completely outside of the major film studio system.

Travel Tips: America’s 20 Best National Parks

A national park is a park in use for conservation purposes. Often it is a reserve of natural, semi-natural, or developed land that a sovereign state declares or owns.

TownPress Half Marathon Draws over 500 Runners

A half marathon is a road running event of 21.0975 kilometres (13.1094 mi). It is half the distance of a marathon and usually run on roads.

Njoftim per Web-ToRs stafi

Bashkia Shijak, në partneritet me Shoqatën “Ndihmoni Jetën” dhe Fondacionin Down Syndrome Albania dhe me mbështetjen financiare nga Bashkimi Evropian, ka filluar implementimin e Projektit “Shërbime Sociale të Integruara për Gjithëpërfshirjen e fëmijëve dhe të rinjve me aftësi të kufizuara në Bashkinë Shijak”, i cili implementohet në Bashkinë Shijak.